Sunday, December 12, 2010

rindu parent

mak...


bapak..

5 comments:

emmejay said...

'bersabarlah kawan..saat indah,kan menjelma jua..' :)

Anonymous said...

bak kata pepatah , sayang tinggal2 kn . baru la nanti rindu-rinduan . rindu parent , adik-beradik semua . kalau ada depan mata , tikam lidah sokmo . kalau tak ada , mulalah rindu kat adik-beradik . =) betul tak ? ni mengikut pengalaman sendiri la . =)

*mengikut pembacaan saya kat blog awak , awak ni bukan belajar kat m'sia . berapa tahun lagi berbaki ?

pendamba_cinta said...

mJ: mentari kan muncul lepas hujan (tp bukan di malam hari..) hehe~

anonymous: yeah. sifat semulajadi manusia. rindu yg tiada di depan mata. da ade depan mata susah nk rasa rindu :D

*wah,'..melalui pembacaan..'~
ye sy 'dibuang' negara sementara waktu :). maaf kerana sy berkeras utk tidak menjawab soalan anda (lg berapa tahun). cukuplah sy ni seorang student :)
btw, sy tertarik mcm mana anda bole tiba di blog ini. kerana blog ini tidak fofular, hanya certain people je tau ia wujud :D

DLa MaTaSaN said...

sabar ye :D

sufiyyah zulkifli said...

bawak gambar tak?

tengok tengok la selalu.

kan dapat pahala tengok muka diorang. :D selain doakan diorang.

*oh ya, lapuk je soalan. xperlu bwk gambar dah skrg...* -.-